Идеи за есенна сватба

32045215_1600

 

Предстои ви толкова вълнуващо и важно събитие през есента. Представяте си сватбата на мечтите. Искате да изпипате всичко до последния детайл, за да се чувствате вие и гостите ви празнично и да прекарате заедно един незабравим ден.

Есенният сезон е изключително красив и подходящ за организиране на вашата сватба. Искаме да споделим с вас няколко идеи, които могат да ви помогнат да организирате едно красиво и стилно есенно тържество.

Нека започнем с булката и по-точно…

  1. С нейния букет.

Ако искате букетът ви да отразява пъстротата и красотата на сезона, се спрете на комбинация от жълти, червени, оранжеви и лилави цветя. Много подходящи за целта са слънчогледите, хризантемите и розите. Ярката палитра, която образуват, със сигурност ще остави трайно впечатление у гостите и ще направи контраст с булчинската рокля. Може дори да включите клончета от шипка или няколко ярки есенни листа. Вижте красиви идеи от следващите снимки на булчински букети:

 

awesome-outdoor-fall-wedding-decor-ideas-23-500x750

 

 

  1. Сватбената украса вкъщи, в ресторанта или на мястото, където ще се проведе тържеството

За да се придържате към богатата есенна палитра, освен сезонните цветове (жълто, червено, оранжево, кафяво и лилаво), използвайте есенни природни материали като: шишарки, декоративни тиквички, жълъди, есенни листа и панделки в есенни цветове, които ще придадат много приятна и стилна обстановка – едновременно оригинална и красива. Вижте предложенията в следващите снимки:

 

awesome-fall-wedding-cakes-29

 

  1. Сватбената торта

Ако сте решили и тортата да бъде с есенна тематика, ви даваме няколко много красиви идеи за вдъхновение.  Не се колебайте да покажете снимка на тортата, която сте избрали там, където ще я поръчате. Сладкарите от своя страна ще ви дадат своите предложения и заедно можете да обсъдите всички подробности относно вкуса и вида на тортата. Насладете се на невероятните сладкарски творения в нашата галерия:

Очаквайте още сватбени предложения и идеи в следващите ни статии .

Leave a Reply