Идеи за дрешник в къщата

posted in: Мечтан дом | 0
Wardrobe ideas (1)
Да имаш дрешник вкъщи определено е удобство, което спестява време от подготовката за излизане, а дрехите и аксесоарите са подредени на определени места, където винаги се виждат.

Обичайният въпрос, свързан с обособяването на пространство за дрешник, е : “Имам ли място за такова нещо?” За щастие дрешникът може да бъде и голям и малък – по-важно е как ще организираме дрехите и всички останали неща, които искаме да подредим в него.

Можем да обособим място за дрешник както в спалнята, така и в детската стая, да използваме някоя ниша, килера, а в някои големи жилища се проектират специални стаи, които да служат за дрешник.

Дрешникът позволява да се монтират повече релси, върху които да се поставят закачалките с дрехите. Можете да монтирате и различен брой рафтове, върху които да разпределите дрехи, обувки и други вещи на семейството. Препоръчително е дрешникът да е добре осветен, да е на проветриво място и да има огледало в близост или в самия него.

Ако се монтира на стената на някоя от стаите, в които прекарвате своето време, можете да го отделите и скриете чрез завеса. Ако е в някоя ниша или ще използвате стая специално за дрешник, можете да го оставите да се слива с останалата част от интериора, без да се поставят врати или завеси.

Както в гардероба, така и в дрешника често се използват кутии за съхранение, закачалки за шалове, колани и т.н. Така всичко е  по местата си – дори и най-дребните неща. Предлагаме ви да разгледате предложенията за дрешник в нашата галерия:

 

Leave a Reply