Парти в петък вечер

IMG_0150

 

Ако искате да изненадате вашето семейство в петък вечер, ви даваме едно страхотно предложение – направете им парти – изненада. Ефектът е невероятен, както настроението и забавлението. Ще са ви нужни около 2 или 3 часа, за да сготвите. Поне на нас ни отне толкова с нещата, които приготвихме. А те бяха: около 20 броя солени мъфини, станаха много вкусни (ще ви издадем рецептата съвсем скоро ), шоколадови топчета, за които сме споделили рецептата ТУК и плодови шишчета, за тях сме дали предложение в ТОЗИ пост. А вие може да приготвите всичко, което харесвате.

 

IMG_0159

 

Напитките могат да бъдат домашно приготвена лимонада, горещ шоколад, различни сокове и т.н. Украсата си приготвихме от предната вечер, а именно: изрязахме триъгълни знаменца, оцветихме ги и ги залепихме с тиксо за дебел конец, след което украсихме с тях стаята.

 

IMG_0149

 

Нарисувахме голяма пеперуда върху лист А4 и направихме от него (с помощта на тиксо) голяма фунийка за пуканки. Събрахме малко есенни листа и оцветихме няколко шишарки с различни цветове лак за нокти и се получи страхотно.

 

IMG_0171

 

Ако искате да оцветите шишарки с лак за нокти и не ви харесва мириса на лак, можете да ги боядисате навън (на терасата, на двора), където да ги оставите да засъхнат и да се изпари миризмата. Самото оцветяване е много приятно и отнема много кратко време. За декорация на масата използвахме и разноцветни желирани бонбони.

 

IMG_0157

 

Пожелаваме ви добро настроение и не забравяйте да танцувате много с любимите си музикални хитове!

 

IMG_0170

 

 

Leave a Reply