Идеи за есенна сватба – част 2

Autumn wedding (4)

 

Продължаваме с идеите за вашата есенна сватба. Надяваме се да сме ви били полезни с първата част от съветите и предложенията за организиране на едно незабравимо есенно тържество. След като се спряхме на булчинския букет, украсата и сватбената торта, днес е ред на:

 

Сватбената фотосесия

Ако искате да запечатате красотата и пъстротата на есента, е хубаво да предвидите фотосесия на открито – в някоя красива градина или парк. Желателно е те да се намират в близост до църквата, ритуалната зала или ресторанта (хотела), където ще протече тържеството. Нужно е в седмиците за подготовка преди сватбата да отидете на място и да се поинтересувате какви снимки бихте могли да направите. След това да обсъдите с вашия фотограф. Есента е прекрасен сезон, който ще придаде вълшебство и пъстрота на снимките.

 

Autumn wedding (2)

 

Прическата на булката

Тя също може да бъде тематична. Подходящи аксесоари за коса могат да се намерят както в интернет пространството, така и в специализираните магазини. След уточняване на прическата (дали косата ще е спусната или прибрана) може да се намери подходящият аксесоар. Посъветвайте се и с вашия фризьор, желателно е да направите една пробна прическа преди сватбата (същото важи и за грима, може и за маникюра).

 

Wedding hairstyle (2)Wedding hairstyle (1)

 

Шаферката

Дали ще бъде една или няколко, малко момиче или вашите приятелки, със сигурност и те ще се вълнуват за своите рокли. Обсъдете с тях дали биха искали да се пременят в някой от цветовете на есента (златно, оранжево, червено, жълто, лилаво и т.н.). За щастие есенната палитра е изключително богата, предоставяща възможности за различни цветове за аксесоари както за булката и гостите, така и за самата украса на едно незабравимо сватбено тържество.

 

Autumn wedding (10)

 

Autumn wedding (4)

 

 

Leave a Reply